Moodle training voor sitebeheerders

Voor sitebeheerders die zelf willen weten hoe het zit

Je hebt (of je webhoster heeft) Moodle geïnstalleerd en je bent helemaal klaar om aan de slag te gaan met een geweldige online leeromgeving. Maar het kost toch nét iets meer tijd om alles uit te zoeken dan je had gedacht. Of had gehoopt. En nu komt ’t niet goed van de grond. Je docenten of trainers zijn nog niet dolenthousiast en op een enkele workshop na maak je nog geen gebruik van die online leeromgeving. Doet dit je denken aan je eigen situatie? Of wil je gewoon goed van start gaan en een nuttige training volgen voordat je met Moodle aan het werk gaat? Volg dan de training Aan de slag met Moodle voor sitebeheerders

Voor wie?

  • Sitebeerders die hun online leeromgeving effectief en mooi willen inrichten.
  • Docenten of trainers die al met Moodle hebben gewerkt en nu de rol van sitebeheerder toebedeeld hebben gekregen.
  • Sitebeheerders die begrijpen hoe de structuren van Moodle werken, maar als het op sitebeheer aankomt nog vragen hebben.

Wat kun je na de training?

  • Je weet globaal wat waar onder sitebeheer in Moodle staat. En hoe je dingen kunt aanpassen.
  • Je voelt dat je nu écht aan de slag kunt met de online leeromgeving.
  • Je kunt je docenten doelgericht instructies en tips geven.
  • Je hebt een (eerste) indruk van (html/css) codes en weet wanneer je die kennis kunt gebruiken.

Praktische informatie

De training Moodle voor sitebeheerders bestaat uit twee bijeenkomsten. De eerste duurt ongeveer 2 uur, is in groepsverband en helemaal online. De tweede bijeenkomst is zo’n twee weken daarna, duurt 3 uur en is (tenzij dat door coronamaatregelen niet kan) in de regio Utrecht / Driebergen-Zeist. Deze cursus volg je voor €500,- (excl. btw).

Interesse in deze training?

Ik heb nu (nog) geen datum geprikt, maar laat hieronder je gegevens achter als je op de hoogte wilt blijven van nieuws over deze training.