Moodle trainingen

“The verb ‘to moodle’ describes the process of lazily meandering through something, doing things as it occurs to you to do them, an enjoyable tinkering that often leads to insight and creativity.”
moodle.org

Om optimaal met een LMS als Moodle te werken, is het natuurlijk van belang dat je weet hóe de software werkt. Dat kun je allemaal googelend en online lezend uitvogelen. Maar als je niet zo van het uitpluizende soort bent, of de ontmoetingen van een groepstraining juist erg kunt waarderen, dan kun je ook gewoon een Moodle training volgen. Ik geef een basistraining over de beginselen van Moodle en online leren, een training voor gevorderde docenten en trainiers, en een training voor sitebeheerders. Kies hieronder de training die bij je past.

Trainingsaanbod

Deze training is bedoeld voor trainers en docenten die voor het eerst aan de slag gaan met Moodle. Na deze training weet je hoe je een cursupagina in Moodle maakt, vult en gebruikt.

Werk je al met Moodle en wil je weten hoe je nu wat meer diepgang, meer interactie of mooiere content kunt maken? Dan is de training Moodle voor gevorderde docenten iets voor jou!

Als sitebeheerder staan er veel knoppen en mogelijkheden tot je beschikking. Leer in deze training hoe je je online leeromgeving optimaal kent en verbetert voor al je gebruikers.

Liever binnen de eigen organisatie met je collega’s of hele team aan de slag? Ik geef deze trainingen ook incompany. Informeer naar de mogelijkheden.